آشنایی با روش تهیه سوفله شکلات

به گزارش وبلاگ اخبار تصویری، سوفله شکلات را در منزل تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه سوفله شکلات
  • مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:

آرد 3 قاشق غذاخوری

کره 3 قاشق غذاخوری

شکلات خرد شده یک پیمانه

شیر یک پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

وانیل یک قاشق چای خوری

شکر 1/4 پیمانه

  • طرز تهیه سوفله شکلات:

- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای 180 سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

- کره را در تابه ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.

- آرد را 2 بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.

- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی حاصل شود. سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.

- مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلات ها را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملاً حل شوند.

- زرده های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملاً حل شوند.

- سفیده های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای همزن آنقدر می زنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.

- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط می کنیم.

- ظرهای سوفله را با کره چرب کرده و تا 3/4 آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.

- سینی فر را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر می گذاریم. (کنار سوفله ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)

- سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.

  • نکته : داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.

منبع: https://cakenet.ir

منبع: همشهری آنلاین

به "آشنایی با روش تهیه سوفله شکلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با روش تهیه سوفله شکلات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید